Nieuwsbrief oktober

De Trafimet nieuwsbrief van oktober is uit en brengt u nieuws over onder andere de nieuwe website, maar ook over de vernieuwde Trafimet lastoortsen.

NIEUWE WEBSITE TRAFIMET.NL

Met veel enthousiasme presenteren wij u onze nieuwe Trafimet.nl website!

Niet alleen hebben wij de website een nieuw “design” gegeven, ook geeft de nieuwe website een representatiever beeld van Trafimet.
Er is veel informatie te vinden over de diverse Trafimet toortslijnen, de bijbehorende slijtonderdelen en lasaccessoires. Eindgebruikers die de website bezoeken, verwijzen wij naar de dichtstbijzijnde dealer.
Bent u dealer maar staat uw bedrijfsnaam er nog niet bij en wilt u wel vermeld worden op onze website, mail of fax dit dan even naar:

Email: oleijting@tramex.nl
Fax: 024-3787377

Aan de vermelding zijn geen kosten verbonden. De enige voorwaarde is dat wij ons Trafimet logo ook op uw website mogen plaatsen.

Wij hopen dat wij met onze nieuwe website u en uw klanten alle informatie bieden die u nodig heeft.

website trafimet.nl

 

TRAFIMET MIGTOORTSEN VERNIEUWD; NU NOG BETERE ERGONOMISCHE EIGENSCHAPPEN

 

De ERGOPLUS-serie is ongetwijfeld de meest populaire variant uit de Trafimet miglastoortsenfamilie.
Deze ergoplus migtoortsen hebben nu een nieuw design en daarmee nog betere ergonomische eigenschappen gekregen. De nieuwe ERGOPLUS-serie zal voortaan hét referentiepunt zijn voor lassers wereldwijd.
migtoorts-ergoplus-25

De handgreep is zo vormgegeven dat het een perfecte balans bij alle soorten laswerk garandeert. De handgreep met het geïntegreerde rubber zorgt daarbij voor een optimale grip.Evenals de oude is ook de nieuwe ERGOPLUS-serie verkrijgbaar in een groot aantal stroomsterkten variërend van 150A tot 600A, (zowel lucht- als watergekoeld), geschikt voor o.a.:
– Hand- en geautomatiseerd lassen
– Standaard lasapparaten
– Moderne lasapparaten met verschillende lasparameters, met de optie voor het vastleggen van de lasprogramma-instellingen op de toorts.
– Vaste branderhals, sommige modellen hebben als optie ook een flexibele branderhals.

Een slangenpakket zoals een slangenpakket bedoeld is.
Hoge belastbaarheid en maximale flexibiliteit.
De kwaliteit van het slangenpakket garandeert een hoge flexibiliteit en zorgt voor een excellente bestendigheid tegen wrijving, weersomstandigheden en chemische substanties.

Snel wisselen van “quick release” gasmondstukken.
Beter warmteafvoering en eenvoudiger verwisselbaar.
De snel verwisselbare gasmondstukken “quick release” hebben een speciale spiraalvorm, die voor een betere grip op het branderlichaam zorgt. Daardoor wordt een betere warmteafvoer bereikt en is het gasmondstuk ook nog sneller verwisselbaar.

Gepatenteers kogelgewricht.
Een gepatenteerd kogelgewricht zorgt voor een vrije beweging van het slangenpakket ten opzichte van de handgreep. Dit zorgt voor een betere ergonomie.
Zowel het slangenpakket als de daarin verwerkte elektrische componenten zullen hierdoor een langere levensduur hebben.

Duurzame slijtonderdelen.
Robuust met een lange levensduur.
De slijtonderdelen van de ERGOPLUS lastoortsen worden uitsluitend door Trafimet geproduceerd. Ze zorgen voor prestatiekenmerken van het hoogste niveau. De gebruikte materialen zijn van absolute topkwaliteit en garanderen daardoor een uitstekende robuustheid en lange levensduur.
Trafimet-Ergoplus-nieuw3-NB.jpg